Γνωρίστε την ONYX nails

Γνωρίστε την ONYX nails

Η ONYX nails μαζί με την nail expert της Ματίνα Καπετάνιου, έδωσαν το παρόν στους χώρους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ο στην Πάτρα (22/11), στην Καλαμάτα (23/11) και στο παράρτημα της Σταδίου (13/12), για την πραγματοποίηση του καθιερωμένου meet up σεμιναρίου, όπου οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ONYX nails από κοντά και να μυηθούν στον κόσμο της ονυχοπλαστικής, δίπλα στα καλύτερα χέρια.

Είναι τιμή και μεγάλη χαρά για την ONYX nails να συμπράττει με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο για 2η συνεχόμενη χρονιά και να βρίσκεται στο πλευρό των εκκολαπτόμενων επαγγελματιών ονυχοπλαστικής, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο. Μέσα από τα εκπαιδευτικά κι ενημερωτικά σεμινάρια της ONYX nails, στόχος μας είναι να θέσουμε τις βάσεις για ένα επαγγελματικό portfolio, αλλά και για μία ολοκληρωμένη κατάρτιση γύρω από τα μυστικά και τις τεχνικές της ονυχοπλαστικής και της περιποίησης των άκρων.

Βρες την ONYX nails σε ένα από τα 7 παραρτήματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο κι έλα να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο της ονυχοπλαστικής με συνέπεια, επαγγελματισμό και αστείρευτη δημιουργικότητα, παρέα με τους καλύτερους στα καλύτερα…χέρια!

Σταδίου

Ιπποκράτους

Περιστέρι

Αγία Παρασκευή

Καλαμάτα

Πάτρα

Ιωάννινα

Επιστροφή στο Blog