3 μυστικά για αψεγάδιαστο pedicure

3 μυστικά για αψεγάδιαστο pedicure

Η εποχή του pedicure είναι κι επίσημα εδώ! Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε για λίγο τα κλειστά παπούτσια στο ράφι και να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας πέδιλα, ψηλοτάκουνα και μη. Αν θέλεις να μάθεις κι εσύ τα μυστικά μας για τέλειο pedicure το καλοκαίρι, συνέχισε να διαβάζεις. 

#1 Όλα ξεκινούν από την ενυδάτωση 



Ο βασικότερος κανόνας για ένα σούπερ καλοκαιρινό -και όχι μόνο- πεντικιούρ είναι τα ενυδατωμένα πόδια. Τα κλειστά παπούτσια κάνουν τα πόδια και τις φτέρνες να σκάνε, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ξηρό και θαμπό αποτέλεσμα στα πόδια. Γι’ αυτό, φρόντισε να ενυδατώσεις με τα κατάλληλα
προϊόντα τα πόδια και τις φτέρνες, λίγες ημέρες πριν το pedicure σου, αλλά και μετά, για να διατηρήσεις αναλλοίωτο το αποτέλεσμα.  

#2 Διάλεξε τα σωστά παπούτσια 


Αν αντιμετωπίζεις ήδη προβλήματα με τα νύχια των ποδιών σου, τότε ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις τις επιλογές στα παπούτσια σου. Τα πολύ στενά και σφιχτά παπούτσια πιέζουν το πόδι, επηρεάζοντας τα νύχια. Προτίμησε να φοράς άνετα παπούτσια που δίνουν χώρο κι αέρα στα πόδια όπως σανδάλια, πέδιλα και άνετα flatforms. Και μη ξεχνάς ότι για τις ιδιαίτερες ανάγκες των νυχιών σου, μπορείς πάντα να βρεις το ιδανικό σύστημα προϊόντων που θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά σου. 

#3 Επίλεξε τους σωστούς επαγγελματίες 

Κρατήσαμε το κυριότερο για το τέλος, καθώς ένας από τους πιο συχνούς λόγους που κάτι πάει στραβά στο πεντικιούρ, είναι η επιλογή μη καταρτισμένου επαγγελματία. Είτε στα χέρια, είτε στα πόδια πρέπει να επιλέγεται ο σωστός επαγγελματίας ονυχοπλαστικής που χρησιμοποιεί τα σωστά εργαλεία, τα οποία αποστειρώνει ανελλιπώς και φυσικά γνωρίζει πως να χειριστεί την κάθε μεμονωμένη περίπτωση. Γι’ αυτό, πάντα να δίνεις βάση και να ψάχνεις λεπτομερώς το άτομο στο οποίο πρόκειται να εμπιστευτείς την εμφάνιση και την περιποίηση των άκρων σου.