Αφιερωμένη στον Οκτώβρη

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη της πιο συχνής μορφής γυναικείου καρκίνου, του καρκίνου του μαστού. Ένας μήνας ντυμένος στα ροζ με σύμβολό του την ροζ κορδέλα που συμβολίζει την πίστη και την αγάπη για ζωή, την γυναικεία δύναμη ψυχής, αλλά και την έγκυρη διάγνωση, που έχει αποδειχθεί σωτήρια.

Τιμώντας αυτόν τον μήνα η ONYX nails δημιούργησε τη νέα συλλογή ημιμόνιμων βερνικιών Pink Ribbon, με κύριο σκοπό την ενθάρρυνση κάθε γυναίκα να αυτοεξετάζεται και να μην αμελεί τις ετήσιες προληπτικές εξετάσεις της, καθώς η έγκυρη πρόληψη είναι και η καλύτερη θεραπεία.

Στην συλλογή θα βρείτε 3 αποχρώσεις του ροζ, που αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, την ελπίδα και τη γενναιότητα των γυναικών που μάχονται με την ασθένεια!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ

Προσφέρουμε μαζί

Η ομάδα της Onyx nails δίνει το παρών συμμετέχοντας στον ετήσιο αγώνα δρόμου "Race for the Cure" που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής"

Επίσης μέρος των εσόδων από την συλλογή Pink Ribbon θα διατεθεί στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του και βοηθώντας να διαδοθεί το μήνυμα της πρόληψης κι έγκυρης διάγνωσης, αλλά και της υποστήριξης σε όσες γυναίκες το έχουν ανάγκη.