Πες μου ποιο νησί της Μεσογείου είσαι να σου πω ποιο χρώμα να διαλέξεις

Πες μου ποιο νησί της Μεσογείου είσαι να σου πω ποιο χρώμα να διαλέξεις

Καλοκαίρι σημαίνει καταγάλανα νερά και ειδυλλιακές αποδράσεις. Και που θα τα βρεις όλα αυτά; Μα φυσικά στα σοκάκια της κοσμοπολίτικης Μεσογείου. Κι επειδή καλοκαίρι χωρίς το κατάλληλο μανικιούρ, δεν είναι καλοκαίρι, πάμε να δούμε ποιο χρώμα σού ταιριάζει ανάλογα με το νησί που θα κλέψει την καρδιά σου το φετινό καλοκαιράκι. 

#1 Amalfi Coast 

Άρωμα φρέσκου λεμονιού και καταγάλανα νερά που θα γαληνεύσουν το μέσα σου και θα σού χαρίσουν τις πιο παραδεισένιες διακοπές. Αν κι εσύ ανήκεις στο Amalfi team, τότε το χρώμα που σου ταιριάζει είναι το 205 Amalfi, σε παστέλ λεμονί-λάιμ απόχρωση. 

 

https://inin.gr/lemon-nails-einai-to-manikiour-pou-kiryssei-tin-enarxi-tou-kalokairiou/


#2 La Palma 

Αν το ηφαιστειακό τοπίο, το τροπικό μαύρισμα και τα εξωτικό σκηνικά είναι αυτό που αναζητάς στις καλοκαιρινές σου διακοπές, τότε ένας είναι ο προορισμός σου. ολοκλήρωσε την κράτησή σου με το ημιμόνιμο βερνίκι 206 La Palma σε παστέλ καναρινί απόχρωση. 



Εικόνα 2: @betina_goldstein

 

#3 I love Cyprus 

Γαλάζιο σκηνικό και υπέροχα νερά είναι αυτό που ονειρεύεσαι; Μην το ψάχνεις πολύ. Ετοίμασε βαλίτσες για Πάφο και πάρε μαζί σου το αντίστοιχο ημιμόνιμο 207 Pafos για pastel τιρκουάζ εξορμήσεις. 



@la_beautique 


#4 Κάτι από Ελλάδα
 

Δροσερό αεράκι και θέα που κόβει την ανάσα; Απόλαυσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη κάνοντας match το mani σου με το ημιμόνιμο βερνίκι 208 Santorini σε ένα ανοιχτό μπλε ραφ για matchy matchy καταστάσεις. 

 

#5 Γαλλική φινέτσα 

Αν είσαι λάτρης της γαλλικής αισθητικής σε συνδυασμό με την κατάμεστη φύση, κλείσε θέση για Προβηγκία και πάρε μαζί σου το πιο ταιριαστό χρώμα στην απόχρωση 209 Provence εμπνευσμένο από την ανθισμένη λεβάντα που θα συναντήσεις σε όλη τη διαδρομή. 

 

#210 Street aesthetic 

Για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στα πιο street σοκάκια της Μεσογείου με μοντέρνα αισθητική και πανέμορφα χρώματα, το εισιτήριο και το ημιμόνιμό σου γράφουν 210 Porto. 

 

Απόλαυσε το φετινό καλοκαίρι με τις πιο Μεσογειακές εξορμήσεις και ζήσε την κάθε σου στιγμή στο max παρέα με τις ταξιδιάρικες αποχρώσεως από την ONYX nails φυσικά!