Φθινοπωρινά nail trends: Οι νέες τάσεις του 2024-2025 (Μέρος Β)

Φθινοπωρινά nail trends: Οι νέες τάσεις του 2024-2025 (Μέρος Β)

Το Φθινόπωρο έχει έρθει για τα καλά κι αφού είδαμε στο Α Μέρος μερικές από τις πιο in κι elegant τάσεις της φετινής σεζόν, ήρθε η στιγμή να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η πιο cozy εποχή του χρόνου. 

#6 Strict 90’s γαλλικό 

Η επιλογή ενός κομψού γαλλικού δεν χάνει ποτέ την αίγλη της, έτσι και φέτος το French mani είναι εδώ με λίγο πιο αυστηρή εμφάνιση με έμπνευση από τα ένδοξα ‘90s. Hot επιλογή το αυστηρό τετράγωνο σχήμα που με την επιλογή της κατάλληλης βάσης και του ιδανικού λευκού ασβέστη, θα εκτοξεύσουν το αποτέλεσμα στα ύψη! 

 

#7 Mon amour 

Σε παρόμοιους ρυθμούς και σχέδια κινούμαστε και σε αυτό το trend με τα French nails να κυριαρχούν. Από κλασσικές επιλογές μέχρι πιο παιχνιδιάρικες και μοντέρνες με χρωματιστά tips, όλα τα French αποτελούν μία από τις κορυφαίες τάσεις.  

 
https://www.harpersbazaar.gr/omorfia/makigiaz/29555/10-fthinoporina-gallikiour-pou-prepei-na-deite-prin-to-epomeno-rantebou-sas-sto-nail-salon

 

https://www.glamour.com/gallery/fall-nail-ideas-runway 

 

#8 Back to black 

Κι ενώ πριν κάποια χρόνια θεωρούνταν το πιο εκκεντρικό χρώμα, τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει και το σκούρο, bold μαύρο έχει μπει για τα καλά στις mani επιλογές μας. Φέτος, το total black μανικιούρ θα ξεχωρίσει σε κάθε φθινοπωρινή εμφάνιση. Δώσε έξτρα λάμψη και εκκεντρικότητα, κλειδώνοντας με ένα αστραφτερό top της αρεσκείας σου. 

 

#9 Clean nude nails 

Η αγάπη μας για τα clean nails είναι γεγονός και φέτος το φθινόπωρο κυριαρχούν τα nude και «καθαρά» νύχια με πολύ καλά ενυδατωμένα επωνύχια. Το συγκεκριμένο nail look απαιτεί βαθιά ενυδάτωση και σωστή προετοιμασία του νυχιού, ώστε να μη φαίνονται ραγίσματα, σπασίματα ή υπολείμματα από την επεξεργασία του νυχιού με τους τροχούς. 

 

https://www.refinery29.com/en-us/clean-manicure-nail-art-trend 

#10 Broken glass 

Last but not least η τάση που έφυγε και ξαναέρχεται στην κορυφή είναι η τεχνική του σπασμένου γυαλιού. Rock και glam μπορείς να την πετύχεις με οποιοδήποτε χρώμα και σε οποιαδήποτε υφή. Ματ ή γυαλιστερή. Εσύ, ποια επιλέγεις;