ONYX Nails x ID Concept Beauty & Άλμα Ζωής: Μαζί για τον καρκίνο του μαστού

ONYX Nails x ID Concept Beauty & Άλμα Ζωής: Μαζί για τον καρκίνο του μαστού

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, η ομάδα της ONYX nails και της ID Concept Beauty είχε την τιμή και τη χαρά να συμμετάσχει, για ακόμα μία φορά, στον καθιερωμένο περίπατο 2 χιλιομέτρων που διοργανώνει το Άλμα Ζωής, στηρίζοντας τον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Περπατήσαμε στην κατάμεστη πόλη με σκοπό την ενίσχυση των προγραμμάτων πρόληψης και υποστήριξης του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, αλλά και την ευαισθητοποίηση γύρω από ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά άνδρες και γυναίκες!  

Κάθε μας βήμα είναι κι ένας φόρος τιμής σε όλες τις γυναίκες που πάλεψαν ή παλεύουν με τον καρκίνο του μαστού, αλλά κι ένα ηχηρό μήνυμα πως η έγκυρη πρόληψη και διάγνωση σώζουν ζωές. Γι’ αυτό δεν αμελούμε το ετήσιο check up μας και προγραμματίζουμε εγκαίρως το ραντεβού με τον γιατρό μας.   

Η ONYX nails και η ID Concept Beauty πιστές στη δέσμευσή τους, συνεχίζουν να στηρίζουν κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες με επίκεντρο τον άνθρωπο, γιατί πιστεύουμε πως η ομορφιά ξεκινά πρωτίστως από μέσα μας!