Proud nails: τα πιο περήφανα σχέδια για να διαλέξεις

Proud nails: τα πιο περήφανα σχέδια για να διαλέξεις

Ο μήνας Ιούνιος εκτός από το καλοκαίρι φέρνει μαζί του κι έναν αέρα περηφάνιας, αφού είναι ο κατεξοχήν μήνας για τον εορτασμό της LGBTQIA+ κοινότητας και της διεξαγωγής του Pride ανά τον κόσμο. Γι’ αυτό ετοιμάσαμε το πιο colorful nail blog της σεζόν και σού δίνουμε τις πιο summerish προτάσεις μας για τον φετινό μήνα Υπερηφάνειας. Τι λες, πάμε να ξεκινήσουμε; 

#1 Rainbow nails 

Στην κορυφή της λίστας μας είναι το σήμα κατατεθέν του Pride που δεν είναι άλλο από το ουράνιο τόξο. Επίλεξε μία ανοιχτή pastel μπλε απόχρωση στο χρώμα του ουρανού όπως η 092 Ice Blue ως βάση και δημιούργησε πάνω σε αυτήν πολύχρωμα ουράνια τόξα. The bolder the better!  


#2 Ντεγκραντέ rainbow French 

Ακόμα μία rainbow επιλογή, για τους λιγότερο τολμηρούς αποτελεί και το κλασσικό γαλλικό μανικιούρ, αλλά με την διαφορά ότι στις άκρες των νυχιών δεν βρίσκουμε τον κλασσικό ασβέστη, αλλά ένα ντεγκρεντέ ουράνιο τόξο. Και για να το πας στο επόμενο level, επίλεξε διαφορετικά χρώματα σε κάθε δάχτυλο.  

 
@LOLO.NAILEDIT/INSTAGRAM

#3 Aurora holo nails 

Από τις πιο hot τάσεις, που συναντάμε όλη τη σεζόν, είναι τα aurora holo nails. Έντονο holographic αποτέλεσμα που καθηλώνει τα βλέμματα και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Διάλεξε το αγαπημένο σου καλοκαιρινό χρώμα και εφάρμοσε την σκόνη Aurora Holo - 02 Pink για την πιο holo γυαλάδα σε ροζ τόνους, που θα δώσει το εφέ του ουράνιου τόξου στα νύχια σου. 

  

Τα χρώματα και οι επιλογές είναι αμέτρητες. Γι’ αυτό μη φοβηθείς να πειραματιστείς με τις υφές, τις αποχρώσεις και τα nail trends που παίζουν αυτόν τον καιρό. Φόρεσε το μανικιούρ που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα από ποτέ κι έλα να γιορτάσουμε μαζί την μοναδικότητα του κάθε ατόμου και την ελευθερία που όλοι αξίζουμε να έχουμε!  

Happy Pride June! 🏳️‍🌈