Nail trends του Απριλίου: Ποιο σχέδιο να διαλέξεις

Nail trends του Απριλίου: Ποιο σχέδιο να διαλέξεις

Η Άνοιξη ήρθε και μαζί της φέρνει τα πιο όμορφα και ανανεωμένα nail trends για το 2024. Χρώματα και μοντέρνα σχέδια επικρατούν σε minimal, αλλά και πιο extravagant εκδοχές, ικανοποιώντας κάθε γούστο. Πάμε να ανακαλύψουμε λοιπόν τα πιο διάσημα και in trends για τον φετινό Απρίλη. 

 

Vanilla baby 


https
://www.elle.com/beauty/g45061392/spring-2024-nail-trends/
 


Νύχια σαν…παγωτό βανίλια! Μία από τις πιο διάσημες τάσεις της φετινής Άνοιξης κάνει την εμφάνισή της τον μήνα Απρίλιο και την εντοπίζουμε σε πολλά διάσημα
shows και πασαρέλες διεθνώς. Minimal αισθητική με κρεμώδεις χρωματισμούς, χωρίς όμως τους ψυχρούς τόνους του κλασσικού French mani.. Για ένα εντυπωσιακό level up δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις μια σκόνη με περλέ τελείωμα για ακόμα πιο glamorous αποτέλεσμα που θα σε δικαιώσει!

Oopsy daisy 


https://www.queen.gr/omorfia/trends/story/286498/florals-for-spring-7-anoiksiatika-manicure-pou-tha-tairiaksoun-teleia-me-ola-ta-outfits-sou 

Για τα floral nails σού έχουμε ξαναπεί, αλλά δε γίνεται να μην επισημάνουμε για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλη και hot τάση είναι τη φετινή Άνοιξη. Πόσο μάλλον τον μήνα Απρίλη, που η φύση ανθίζει, παίρνοντας και πάλι τα πάνω της. Είτε με «καθαρή» clean βάση, είτε πάνω σε χρώμα, είναι βέβαιο πως τα daisy nails θα μαγνητίσουν. Εύκολα στη δημιουργία κι αν είσαι αρχάριος/α μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα εύχρηστο πινέλο, κάνοντας μερικά απλά dots που θα οδηγήσουν σε μικρά floral έργα τέχνης. 

 

Baby blue nails 

Μία από τις πιο διαδεδομένες τάσεις της περσινής σεζόν, ανεβαίνει ακόμα πιο δυναμικά στα nail salons και μας αποδεικνύει πως τα baby blue nails ήρθαν για να μείνουν. Είναι η κατάλληλη επιλογή για όλα τα μήκη, αφού κάνει τα άκρα να ξεχωρίζουν δίνοντας έναν Ανοιξιάτικο αέρα στα νύχια. Οι μπλε pastel αποχρώσεις είναι ιδανικές για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο κλειδώνεις με ένα glossy top για έντονη γυαλάδα και διάρκεια που θα φέρει την Άνοιξη στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου. 

 

 

Peachy in love 

Για το τέλος αφήσαμε το Νο1 χρώμα της φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλο από το Pantone Peach Fuzz. Χρώμα με αίγλη, κύρος και τρυφερότητα που σίγουρα θα αγαπήσεις όσο εμείς. Είτε μόνο του, είτε σε κάποιο nail art στέκεται αντάξιο των προσδοκιών μας και δίνει μια θερμή νότα στο Ανοιξιάτικο μανικιούρ και προστίθεται στα αγαπημένα του μήνα Απρίλη. Μία πολύ ξεχωριστή και κάπως 70s επιλογή είναι και τα swirl nails με τη γλυκιά βερικοκί απόχρωση του 007 Light Peach.