Πως να ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα των χεριών σου

Πως να ενυδατώσεις σωστά την επιδερμίδα των χεριών σου

Η σωστή ενυδάτωση και περιποίηση είναι το Α και το Ω για ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου, αλλά και για τη συνολική φροντίδα κι υγεία των χεριών σου. Παρακάτω σού έχουμε τους top τρόπους για να ενυδατώσεις και να περιποιηθείς κατάλληλα τα χέρια και τα νύχια σου, ανάλογα πάντα με τον τύπο της επιδερμίδας σου. 

 

Golden touch 

Εάν τα χέρια σου χρειάζονται επειγόντως βαθιά θρέψη κι αναζωογόνηση, τότε αυτό που ψάχνεις είναι η κρέμα χεριών Golden Care της ONYX nails με colloidal gold και προβιταμίνη Β5 για άμεση ενυδάτωση και πρόληψη των ελεύθερων ριζών. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στην αναγεννητική του δράση και στην πολύτιμη συνεισφορά του colloidal gold που θα θρέψουν σε βάθος τα ευαίσθητα και ξηρά χέρια σου και θα τους χαρίσουν τη νεανική όψη που τους έλειπε. 

 

 

Ελιξίριο λάμψης 

Αν το δέρμα σου είναι ερεθισμένο και ταλαιπωρείσαι από ενοχλητικές καφέ κηλίδες, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το ελαφριάς σύνθεσης  Radiance Elixir Hand Serum της ONYX nails που ενυδατώνει σε βάθος, απαλύνει το ερεθισμένο δέρμα και μειώνει τον σχηματισμό των καφέ κηλίδων. Με καθημερινό μασάζ, είναι βέβαιο πως τα χέρια σου, θα σε ευγνωμονούν. 

  

 

Ενυδάτωση on the go 

Η γρήγορη καθημερινότητα απαιτεί και άμεση ενυδάτωση που διαρκεί και δεν αφήνει λιπαρότητα στα χέρια και στα επωνύχια. Αν είσαι κι εσύ το ίδιο busy, η ONYX nails σού έχει τη λύση. Μερικές μόνο σταγόνες από τα θρεπτικά λαδάκια επωνυχίων είναι αρκετές για να ενυδατώσουν τα επωνύχια σου και να σού χαρίσουν ένα μεταξένιο άγγιγμα. Απορροφώνται αμέσως και η πρακτική τους συσκευασία σού επιτρέπει να τα έχεις πάντα και παντού μαζί σου. Its a win win situation 


 

Όποια πρακτική ενυδάτωσης και περιποίησης κι αν επιλέξεις, στην ONYX nails θα βρεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Δεν πρέπει να ξεχνάς πως η βαθιά ενυδάτωση των χεριών και των επωνυχίων σου είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς παίζει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του μανικιούρ σου.  
Και να θυμάσαι: μετά από κάθε υπηρεσία μανικιούρ ή πεντικιούρ, να εφαρμόζεις πάντοτε μια θρεπτική κρέμα ή λαδάκι για ένα λαμπερή και μεταξένιο όψη.