Naked French mani: Η φετινή τάση που δε θα αποχωρίζεσαι

Naked French mani: Η φετινή τάση που δε θα αποχωρίζεσαι

Εδώ και δεκαετίες το πιο κλασσικό και φινετσάτο mani που βρίσκεται σταθερά στο Νο1 των trends δεν είναι άλλο από το κλασσικό Γαλλικό μανικιούρ. Μία πολυτελής επιλογή που αποπνέει κύρος και κλασσική ομορφιά, ενώ συνοδεύει με απόλυτη επιτυχία όλες τις κοσμικές και μη εμφανίσεις.  

Φέτος όμως, Νο1 στα παγκόσμια trends και στις τάσεις του TikTok είναι μία φρέσκια εκδοχή του έως τώρα Γαλλικού μανικιούρ, αυτή του naked French mani, ενός πιο «γυμνού» και «καθαρού» σχεδίου. Πρόκειται για ένα αρκετά μινιμαλιστικό μανικιούρ που αναδεικνύει εξαιρετικά τα άκρα. Η διαφορά με το παραδοσιακό Γαλλικό είναι στις άκρες των νυχιών, καθώς ο λευκός ασβέστης αντικαθίσταται με μια πιο θερμή απόχρωση, κοντά στο χρώμα του φυσικού νυχιού. 

Χάρη στην καινοτομία της ONYX nails το naked French mani αποτελεί ταιριαστή επιλογή για κάθε τύπο επιδερμίδας, αφού μέσα από τη μεγάλη γκάμα βάσεών της, μπορείς να βρεις την ιδανική για σένα βάση που θα κάνει το τέλειο fit με το δέρμα σου. 

Κι επειδή κομψότητα, trends και ONYX nails πάνε μαζί, σού προτείνουμε να επιλέξεις μία ημιδιάφανη ροζ-ροδακινί βάση για τη φυσική πλάκα του νυχιού, ενώ για την άκρη προτείνουμε μια ελαφρώς peachy απόχρωση που θα βάλει το ημιμόνιμο μανικιούρ σου στην κορυφή των φετινών τάσεων. 

Last but no least, για πιο extra εμφανίσεις, κλείδωσε το naked French mani σου με ένα πλούσιο top, γεμάτο ψιλό, κρυσταλλικό γκλίτερ, χαρίζοντάς σου το πιο Instagrammable και iconic nail look, που σίγουρα θα γίνει το επόμενο αγαπημένο σου nail trend.