Γνωρίζουμε το Gel χτισίματος Control Builder Gel της Onyx Nails

Γνωρίζουμε το Gel χτισίματος Control Builder Gel της Onyx Nails

Κάθε επαγγελματίας, είτε κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της ονυχοπλαστικής, είτε μετράει χρόνια εμπειρίας, είναι απαραίτητο να έχει στα χέρια του υλικά άριστης ποιότητας που προσφέρουν ακρίβεια στην εφαρμογή, δυνατό αποτέλεσμα και αξεπέραστη διάρκεια. Αυτό κάνει και το Gel System της ONYX nails. Αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό, συνέχισε να διαβάζεις. 

Τι είναι το Control Builder Gel 

Πρόκειται για ένα ισχυρό gel χτισίματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για φυσική  ενίσχυση, όσο και για επέκταση με tips ή με φόρμα. Έχει μέτρια ρευστότητα με την υφή μελιού, που είναι ιδανική για την τεχνική no file (χωρίς λιμάρισμα). Αν αναζητάς αψεγάδιαστο αποτέλεσμα το Builder Gel θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο/η ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις. 



Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Control Builder Gel 

Πέραν της εξαιρετικής ρευστότητας κι υφής του, το Control Builder Gel της ONYX nails αποτελεί την Νο1 επιλογή για το χτίσιμο με gel. Διαθέτει τεχνολογία liquid memory / «υγρής μνήμης» που διευκολύνει τον/η τεχνίτη/ρια, καθώς αποτρέπει το υλικό από το να «τρέξει» στα επωνύχια». Αυτό σημαίνει ότι όσο το υλικό δουλεύεται, γίνεται πιο ρευστό, ενώ όταν σταματάμε να το δουλεύουμε, σταματάει ακριβώς εκεί που το έχουμε αφήσει. 


Το Control Builder Gel της ONYX nails είναι εξίσου εύκολο και στην αφαίρεση αφού αφαιρείται γρήγορα κι αποτελεσματικά τόσο με τη χρήση τροχού, όσο και λίμας. Πρόκειται για ένα ευέλικτο προϊόν που χαρίζει δυνατό και σίγουρο αποτέλεσμα. 

Σε πόσες αποχρώσεις θα το βρω 

Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις: Clear, Cover, Milky Pink και Powder Pink κατάλληλες για κάθε επιδερμίδα και κάθε ανάγκη.  

Ανακάλυψε κι εσύ το Control Builder Gel της ONYX nails και πειραματίσου, τόσο με τις αποχρώσεις του, όσο και με τα άπειρα σχέδια και nail looks που μπορείς να επιτύχεις χάρη στην εξαιρετική σύνθεσή του και την μεγάλη του διάρκεια. Και μη ξεχνάς: Είναι Vegan & Cruelty-free.