Bridal nails: ονειρεμένα σχέδια για να επιλέξεις

Bridal nails: ονειρεμένα σχέδια για να επιλέξεις

Η περίοδος των γάμων έχει ξεκινήσει και μαζί της έφτασε η στιγμή για το δικό σου πολυπόθητο «ναι». Η ημέρα αυτή είναι ξεχωριστή και σίγουρα η κάθε μικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Παρακάτω θα βρεις μερικές ONYX nails προτάσεις για τα πιο ονειρεμένα bridal nails που θα κάνουν τις φωτογραφίες με το υπέρλαμπρο δαχτυλίδι σου ακόμα πιο εντυπωσιακές. 

Romantic naked French

Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί μια διαχρονική και κλασσική επιλογή που, αν γίνει σωστά, χαρίζει elegance και φινέτσα στα χέρια. Φέτος όμως, είναι η χρονιά του naked French mani, ενός πιο «καθαρού» γαλλικού που αφήνει για λίγο τον bold ασβέστη στην άκρη και παίζει με πιο γήινα και ρομαντικά χρώματα στον τόνο του δέρματος, δημιουργώντας το εφέ της συνέχειας. Το μυστικό για να το πετύχεις είναι στη σωστή βάση. 


https://www.instagram.com/raelondonnails/

 

Glitter is my thing 

Για κάποιες γυναίκες το γκλίτερ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της mani routine τους, πόσο μάλλον μια τόσο λαμπερή ημέρα σαν και αυτήν του γάμου τους. Είτε κινηθείς σε nude τόνους, είτε σε κλασσικό γαλλικό, μπορείς πάντα να προσθέσεις μια αστραφτερή πινελιά με το κατάλληλο top που θα «κλειδώσει» και το συνολικό αποτέλεσμα στα νύχια σου. Από την άλλη, μπορείς να πετύχεις ένα πολύ glam και glazed αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας και την κατάλληλη σκόνη με glass effect επάνω στο χρώμα, ιδανικά κάποιο γαλακτερό λόγω περίστασης, της αρεσκείας σου. 

Let’s put some extra strass 

Κι επειδή μία μέρα όπως αυτή πρέπει να είναι τόσο εκθαμβωτική όσο η λάμψη των διαμαντιών, δεν έχεις παρά να στολίσεις το mani σου με όμορφα και αστραφτερά διαμαντάκια-κρυσταλλάκια που θα δώσουν μια extra πινελιά στο ημιμόνιμό σου. Επιπλέον hint, θα κάνουν και τη μεγάλη διαφορά στις γαμήλιες φωτογραφίες. Συνδύασέ τα με το αγαπημένο σου ιριδίζον γαλακτερό του πάγου ή με ένα κομψό nude χρώμα, για ακόμη πιο αστραφτερό αποτέλεσμα. 

 

https://dk.pinterest.com/pin/negative-space-gem-nail-art-840765824168675743/

Ό,τι και να διαλέξεις, είναι βέβαιο πως αυτή η τόσο ξεχωριστή ημέρα θα σού μείνει αξέχαστη και θα κλέψεις όλες τις εντυπώσεις. Φρόντισε να ενυδατώνεις τα χέρια σου τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν με την κατάλληλη κρέμα ή serum, ανάλογα τις ανάγκες σου, κι ετοιμάσου να βιώσεις την πιο happily ever after εμπειρία της ζωής σου!