Male pedi: γιατί η περιποίηση των ποδιών δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση

Male pedi: γιατί η περιποίηση των ποδιών δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση

Στις μέρες μας το ανδρικό πεντικιούρ κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, αφού η περιποίηση των άκρων δεν αφορά μόνο τον γυναικείο πληθυσμό. Πολλοί άνδρες επιλέγουν -και μπράβο τους- να φορέσουν τα αγαπημένα τους σανδάλια και να αφήσουν πίσω τους τα μονότονα και ασφυκτικά κλειστά παπούτσια. Συνέχισε α διαβάζεις και θα ανακαλύψεις  τους λόγους για τους οποίους ένας άνδρας αξίζει να κάνει pedicure. 

#1 Καλή υγεία των ποδιών 

Είναι σημαντικό άνδρες και γυναίκες να φροντίζουν την υγεία των ποδιών τους, καθώς έτσι θα αποφύγουν τυχόν αρνητικούς επισκέπτες όπως μύκητες και λοιπές μυκητιάσεις. Η καθαριότητα και η τακτική περιποίηση των ποδιών είναι το Α και το Ω για μια ωραία και άκρως ελκυστική εμφάνιση που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει τη διαφορά. Επίλεξε να χρησιμοποιήσεις ένα αναζωογονητικό αντισηπτικό σπρέι που θα προστατεύσει τα πόδια από μυκητιάσεις και θα προσφέρει μια χαλαρωτική αίσθηση φρεσκάδας στα ταλαιπωρημένα σου πόδια. Must ειδικά αν είσαι αθλητής και τα πόδια σου χρειάζονται έξτρα περιποίηση και φροντίδα. 

 

#2 Hydrate my love! 

Τι πιο σαγηνευτικό από ένα καθαρό και πλήρως ενυδατωμένο δέρμα; Η βαθιά ενυδάτωση των ποδιών προσφέρει όχι μόνο ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα, αλλά προλαμβάνει και την εμφάνιση της ξηροδερμίας και των ρωγμών. Γι’ αυτό ένταξε στην pedi routine σου μια πλούσια ενυδατική κρέμα ποδιών όπως η αναπλαστική λοσιόν PEDI PRO της BIONICARE. 

#3 it’s all about the attitude 

Έφτασε η στιγμή τα ταμπού να σπάσουν και να νιώσεις ελεύθερος να κάνεις αυτό που σε γεμίζει. Και γιατί όχι να περιποιηθείς, δίχως ενοχές, τα πόδια σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των λίγο πιο τολμηρών, μπορείς να προσθέσεις και μια πιο χρωματιστή πινελιά στο male pedi σου, επιλέγοντας μία ή περισσότερες αποχρώσεις από τις λαχταριστές συλλογές της ONYX nails 

Είτε μόνος, είτε σε κάποιον επαγγελματικό χώρο περιποίησης άκρων, ελπίζουμε οι παραπάνω συμβουλές να σε βοήθησαν να συνειδητοποιήσεις τη σημασία της περιποίησης και της καλής υγιεινής των ποδιών για την καθημερινότητά σου. Feel free και απόλαυσε την κάθε στιγμή!