Neon nails: η νέα τάξη πραγμάτων στο καλοκαιρινό μανικιούρ σου

Neon nails: η νέα τάξη πραγμάτων στο καλοκαιρινό μανικιούρ σου

Μήπως ήρθε η ώρα να βγεις από το safe zone σου και αντί για κάποια από τις λατρεμένες pastel αποχρώσεις, να επιλέξεις μια πιο ζωηρή, φωσφοριζέ κι άκρως καλοκαιρινή neon απόχρωση; Τότε, είσαι στο κατάλληλο μέρος αφού παρακάτω σού προτείνουμε μερικά από τα πιο trendy neon σχέδια της σεζόν. 

#1 Neon all the way 

Τα neon nails αποτελούν σούπερ hot επιλογή για φέτος, ειδικά αν κινηθείς σε φωτεινές αποχρώσεις όπως το κίτρινο, λάιμ, πράσινο και μπλε ηλεκτρίκ. Μπορείς να κινηθείς σε πιο safe μονοπάτια επιλέγοντας να χρωματίσεις όλη την επιφάνεια του νυχιού σου με μία μόνο απόχρωση και να παίξεις με τα σχήματα στο νύχι. Οι επιλογές είναι αμέτρητες με τις δικές μας αγαπημένες να είναι τα stiletto και square nails, όπου η αγαπημένη σου neon απόχρωση θα κάνει μπαμ! 


Credit: Hailey Bieber/Instagram


#2
Neon swirl 

Τα swirl nails το έχουμε ξαναπεί είναι must για το 2024, πόσο μάλλον όταν συνδυάζουν μία κομψή βάση με neon λεπτομέρειες που φωσφορίζουν από μακριά. Για πιο extreme και in style εμφανίσεις, μη φοβηθείς και παίξε με διαφορετικές αποχρώσεις και κατευθύνσεις σε κάθε νύχι.  

 

@THEHANGEDIT / INSTAGRAM 

#3 Neon glaze 

Λατρεύεις τα εκκεντρικά σχέδια και συνεχώς θέλεις να ανακαλύπτεις νέες δυνατότητες στο μανικιούρ σου; Τότε σού προτείνουμε να διαλέξεις μια neon απόχρωση όπως το ημιμόνιμο βερνίκι 140 Pink Mood σε έντονο ροζ χρώμα, με magenta τόνους, και να παίξεις με τις σκόνες της ONYX nails για τα πιο aesthetic nails της σεζόν. Ιδανική επιλογή η σκόνη Pearly - 01 Clear για Neon Glazed Donut nails που θα «ρίξουν» το Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CiF3MO9vki4

Θυμήσου πως τα neon nails είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του καλοκαιριού που δίνουν φως, ένταση και χαρακτήρα στο μανικιούρ σου. Ένταξέ τα στην καλοκαιρινή nail list σου και θα δεις ότι δε θα θες να τα αποχωριστείς. Εσύ, ποια απόχρωση θα επιλέξεις;