Office manicure: Κομψές επιλογές για όλες τις ώρες

Office manicure: Κομψές επιλογές για όλες τις ώρες

Οι διακοπές του Πάσχα έλαβαν τέλος κι η επιστροφή στο εργασιακό περιβάλλον είναι πια εδώ. Καθώς επιστρέφεις στο γραφείο,  δεν έχεις παρά να φρεσκάρεις το ημιμόνιμο μανικιούρ σου και να περάσεις σε κάτι πιο minimal & chic, αναδεικνύοντας το επαγγελματικό look σου. Παρακάτω θα βρεις τις πιο top προτάσεις για το πιο trendy office manicure της σεζόν. 


#1
Clean nails 

Ανεπιτήδευτο και φυσικό nail look που trendάρει στο TikTok και δε μπορούμε να του αντισταθούμε. Πρόκειται για σχεδόν διάφανα νύχια, καλοσχηματισμένα και απολύτως «καθαρά». Επίλεξε μία βάση κοντά στο χρώμα της επιδερμίδας σου και κινήσου σε nude και απαλούς ροζ τόνους. Φυσικά «κλειδώνεις» το μανικιούρ σου με ένα glossy top που θα χαρίσει πολυτελές φινίρισμα σε όλο το nail look.


©RAELONDONNAILS/INSTAGRAM 


©MATEJANOVA/INSTAGRAM

 

#2 French mani αλλά…καλύτερο 

Το διαχρονικό Γαλλικό μανικιούρ θα αποτελεί πάντοτε Νο1 επιλογή για professional looks, όμως αν θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τις εξής επιλογές και τάσεις στο Γαλλικό μανικιούρ. Πρώτη επιλογή το naked French mani, που μοιάζει σε φιλοσοφία με τα clean nails. Αρκετά μινιμαλιστικό όπου ο λευκός ασβέστης αντικαθίσταται με μια πιο θερμή απόχρωση, κοντά στο χρώμα του φυσικού νυχιού. Δεύτερη επιλογή φυσικά, η εφαρμογή χρώματος στις άκρες των νυχιών (French with a twist) για μια πιο funky εκδοχή που δε χάνει τον minimal χαρακτήρα της.

@BETINA_GOLDSTEIN//INSTAGRAM

 

@GELCARE.OFFICIAL/INSTAGRAM

#3 Midnight black 

Για πολλά χρόνια η επιλογή ενός bold χρώματος στο γραφείο ήταν απαγορευμένη επιλογή μανικιούρ. Ευτυχώς, τα πράγματα έχουν αλλάξει και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ένα καλοπροσεγμένο, έντονο μανικιούρ κάνει άψογη εντύπωση, αφού τείνει να γίνει συνώνυμο της ισχυρής προσωπικότητας με άποψη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Γι’ αυτό, μη φοβηθείς να επιλέξεις ακόμα και μία μαύρη απόχρωση, αφού πρώτα όμως έχεις επιμεληθεί επαρκώς τη φροντίδα των νυχιών κι επωνυχίων σου.  


@LOLO.NAILEDIT

Σε όποια επιλογή χρωματικού τόνου και στυλ κι αν κινηθείς να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός σου! Η ομορφιά πηγάζει από μέσα σου και μόνο όταν νιώθεις 100% ο εαυτός σου, βγαίνει προς τα έξω. Συνδύασε το minimal και professional στυλ με το κατάλληλο για σένα mani κι άσε το αποτέλεσμα να κάνει τη διαφορά.