ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Πως μπορώ να αποκτήσω προϊόντα ONYX nails;

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα ONYX nails από:

  • Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.onyxnails.gr
  • Το φυσικό μας κατάστημα Εθνάρχου Μακαρίου 3, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα (πλησίον μετρό),
  • Τηλεφωνικά στο (+30) 210 9760 050 (Ηχητικό Μήνυμα Επιλογή 2) και
  • Τα συνεργαζόμενα καταστήματα που θα βρείτε εδώ.
Μπορώ να ελέγξω την κατάσταση της παραγγελίας μου; Πως;

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας στον επίσημο ιστότοπο της ONYX nails, αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας κι επιλέγοντας τη δυνατότητα Σύνδεση, είτε επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο (+30) 210 9760 050, ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας [εδώ]

Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

Για την πολιτική αποστολών της ONYX nails και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός της ημέρας καταχώρησης της παραγγελίας κι εφόσον δεν έχει τιμολογηθεί έως της 14:00 το
μεσημέρι. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο (+30) 210 9760 050 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00) ή μέσω φόρμας επικοινωνίας [εδώ] με τα στοιχεία της παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε.

Πραγματοποιούνται αποστολές στην Κύπρο;

Φυσικά! Για αποστολές στην Κύπρο, τα μεταφορικά υπολογίζονται κατά το check-out, βάσει του βάρους και σας ενημερώνουμε σχετικά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ποια είναι η προθεσμία για την επιστροφή των προϊόντων ONYX nails που αγόρασα;

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών.

Υπάρχουν έξοδα επιστροφής;

Τα έξοδα επιστροφής που αφορούν επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων βαραίνουν τον αγοραστή. Για περισσότερες οδηγίες σχετικά με την διαδικασία επιστροφής μπορείτε να καλέσετε στο (+30) 210 9760 050 ή μέσω φόρμας επικοινωνίας [εδώ] κι εμείς θα εξυπηρετήσουμε άμεσα το αίτημά σας.

Παρέλαβα λάθος παραγγελία, τι πρέπει να κάνω;

Σε περίπτωση που λάβατε λάθος ηλεκτρονική παραγγελία, καλέστε μας στο (+30) 210 9760 050 κι εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Παρέλαβα κατεστραμμένο προϊόν. Τι να κάνω;

Εάν κάποιο από τα προϊόντα που παραλάβατε είναι κατεστραμμένο, παρακαλούμε όπως διατηρήσετε το κουτί, τα υλικά συσκευασίας και την απόδειξη, κι επικοινωνήστε μαζί μας, το συντομότερο δυνατό, στο (+30) 210 9760 050.

Εάν όμως το πακέτο σας έχει έρθει κατεστραμμένο, τότε επικοινωνήστε με την εταιρεία courier.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Είναι τα προϊόντα ONYX nails ασφαλή προς χρήση;

Τα προϊόντα ONYX nails είναι απολύτως ασφαλή, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, δερματολογικά ελεγμένα και καταγεγραμμένα στο CPNP (Cosmetic Products Notification Portal).

Τα προϊόντα της ONYX nails είναι Vegan & Cruelty free;

Η ONYX nails προσφέρει Vegan & Cruelty-free ηµιµόνιµα προϊόντα νυχιών που δεν δοκιμάζονται σε κανένα ζώο και δεν περιέχουν κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης.

Για την ONYX nails κύριο μέλημα είναι να διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των ανθρώπων, µε δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, όσο και των ίδιων των ζώων, απορρίπτοντας μεθόδους που βλάπτουν οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό

Τα προϊόντα της ONYX nails είναι συμβατά με προϊόντα άλλων εταιριών;

Είναι συμβατά, ωστόσο για το καλύτερο αποτέλεσμα συστήνουμε τον συνδυασμό βάση-χρώμα-τοπ με προϊόντα ONYX nails για μέγιστη απόδοση.

Για πόσες χρήσεις φτάνει η συσκευασία των 7ml των ημιμόνιμων βερνικιών;

Η συσκευασία των 7ml είναι επαρκής για 23 ολοκληρωμένα μανικιούρ.

Γιατί δεν πολυμερίζεται το ημιμόνιμο προϊόν που έχω πάρει;

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην πολυμερίζεται το ημιμόνιμο προϊόν είναι οι εξής:

  • Πολύ παχιά στρώση - Τα προϊόντα ONYX nails χρειάζονται 2 μόνο λεπτές στρώσεις. Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο αλλά και υλικό
  • Χρήση λάμπας με λίγα Watt - Για να πολυμεριστούν επιτυχώς τα ημιμόνιμα προϊόντα ONYX nails χρειάζεται επαγγελματική λάμπα τουλάχιστον 36W
  • Λάθος θέση του χεριού στην λάμπα - Η μη σωστή τοποθέτηση του χεριού στη λάμπα, έχει ως αποτέλεσμα το υλικό να μην πολυμερίζεται ομοιόμορφα και άρα να μην επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Γιατί τα χρώματα στο site φαίνονται διαφορετικά απ’ ό,τι στην πραγματικότητα;

Τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν από οθόνη σε οθόνη γι’ αυτό και η καλύτερη λύση, ειδικά αν έρχεστε πρώτη φορά σε επαφή με τα προϊόντα μας, είναι να γνωρίσετε τις αποχρώσεις από κοντά, στα φυσικά μας καταστήματα.

Που παράγονται τα ημιμόνιμα βερνίκια, τα gel και το ακρυλικό της ONYX nails;

Τα προϊόντα ONYX nails παράγονται σε εργοστάσιο στην Πολωνία πληρώντας όλους τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς σχετικά με την ορθή παραγωγή GMP (Good Manufacturing Practice)

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9760050 ή χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.