Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών
Οι επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται εντός 14 εργάσιμων ημέρων
από την ημερομηνία αγοράς, κατόπιν συνεννόησης με την ONYX nails στο
210 9760 050 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας [εδώ].

Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να είναι συσκευασμένα προσεκτικά, για
να μην υπάρξει φθορά κατά την επιστροφή και να συνοδεύονται πάντα από τα
έγγραφα αποστολής τους (ΔΑΠ, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κτλ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η ONYX
nails ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα
παραλαμβάνονται.

Εξυπηρέτηση Πελατών

You are in good hands!

Για οποιαδήποτε απορία σας καλέστε στο 210 9760050


Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Επιστροφές λόγω λάθους στην παραγγελία

Εάν κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα προϊόντα που παραγγείλατε, όσο αφορά στο είδος ή στην ποσότητα, η ONYX nails αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους, χωρίς καμία χρέωση του πελάτη, εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση-συσκευασία.

Επιστροφές ελλαττωματικών και μη ελλαττωματικών προϊόντων

Στην περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος, παρακαλούμε όπως καλέσετε στο 210 9760 050.

Το προϊόν επιστρέφεται στην εταιρεία με δικά μας έξοδα κι εφόσον εξακριβωθεί ότι είναι ελλαττωματικό, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την άμεση αντικατάστασή του.


Εάν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, αλλά ευθύνονται άλλοι παράγοντες για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με δική του χρέωση μεταφορικών.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επιστροφής, ο πελάτης χρεώνεται τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής, καθώς και της αποστολής των καινούριων προϊόντων.

Επισκευές Συσκευών

Οι επισκευές των συσκευών ONYX nails γίνονται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 210 9760 050 κι εφόσον το προϊόν βρίσκεται εντός της εγγύησης.

Ο χρόνος εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου και ισχύει για δύο χρόνια.

Το Τμήμα Επισκευών της ONYX nails θα σας ενημερώσει τηλεφωνικά σχετικά με τον χρόνο παράδοσης του επισκευασμένου προϊόντος, μόλις ελεγχθεί κι επισκευασθεί η βλάβη του.

Αντικατάσταση συσκευών γίνεται μόνο εφόσον δεν δύναται η επισκευή του.

Οι συσκευές προς επισκευή αποστέλλονται στην ONYX nails στην διεύθυνση Εθνάρχου Μακαρίου 3, Άγιος Δημήτριος Τ.Κ 173 43, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση κι εφόσον οι συσκευές βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με όλα τα εξαρτήματα που τις συνοδεύουν.

Σημειώνεται ότι η επισκευή και οποιαδήποτε αντικατάσταση ανταλλακτικού ή ολόκληρης της συσκευής παρέχεται δωρεάν, εάν κι εφόσον δεν έχει γίνει κακή χρήση του προϊόντος (σπάσιμο από πτώση ή κακό χειρισμό, πυρκαγιά, επαφή με υγρά, άνοιγμα συσκευής από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει ενημερωθεί η εταιρία μας ή δεν έχει συμφωνήσει, δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα παραλαμβάνονται.

Εάν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό κι ευθύνονται άλλοι παράγοντες για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη με δική του χρέωση μεταφορικών.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακυρώσεις παραγγελιών γίνονται δεκτές εντός της ημέρας καταχώρησης της παραγγελίας κι εφόσον δεν έχει τιμολογηθεί έως της 14:00 το
μεσημέρι. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 210 9760050 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας με τα στοιχεία της παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε.

Στην περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής "Τραπεζική κατάθεση", η κατάθεση πρέπει να γίνεται εντός 48ωρών από την ημέρα και ώρα της αποστολής της παραγγελίας, αλλιώς η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα και θα πρέπει να την ξανακάνετε από την αρχή.

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
210 9760 050 κι εμείς θα χαρούμε να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημά σας.

You are in good hands!