Οι Νο1 τάσεις στο αποκριάτικο μανικιούρ

Οι Νο1 τάσεις στο αποκριάτικο μανικιούρ

Οι φετινές Απόκριες πλησιάζουν και η ομάδα της ONYX nails σού ετοίμασε έναν πολύτιμο οδηγό για το πως να πετύχεις το πιο in mani στα αποκριάτικα trends για το 2024. Φυσικά, τις ημέρες αυτές κυριαρχεί το έντονο χρώμα, το γκλίτερ και οι λάμψεις, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος το αποκριάτικο μανικιούρ θέλει φυσική, neutral βάση. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά από τα πιο δημοφιλή trends των φετινών αποκριών. 

Swirl nails 

Από τα πιο παιχνιδιάρικα και άκρως εκκεντρικά σχέδια, τα swirl nails κάνουν θεαματική είσοδο κι εντυπωσιάζουν με τους αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς τους. Από πιο minimal έως πιο mix & match συνδυασμούς, τα swirl nails κλέβουν τις εντυπώσεις, ενώ ανεβάζουν τη διάθεση και χαρίζουν ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα στο ημιμόνιμο μανικιούρ. Για πιο extra, καρναβαλικές εμφανίσεις, κλειδώστε με ένα λαμπερό top γεμάτο ψιλό και παιχνιδιάρικο γκλίτερ. 

 

@BRUSHEDBYB_ / INSTAGRAM 

Holographic lover 

Και ποιος δεν λατρεύει τα holo nails με το ιριδίζον φινίρισμα που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα! Πόσο μάλλον τις ημέρες των Απόκριων, που επιζητούμε ένα πιο λαμπερό και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Μπορείς να πετύχεις το τέλειο holo mani, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη aurora holo σκόνη νυχιών κάτω από οποιαδήποτε βάση ή και χρώμα για ένα αξεπέραστο nail look. Πρόκειται για επιλογή που όχι μόνο είναι ιδανική για τις φετινές Απόκριες, αλλά είναι και top τάση για τη φετινή σεζόν. 

 

Εικόνα 2Q https://vogue.gr/beauty/aurora-nails-to-neo-megalo-trend-sto-manikioyr-erchetai-apo-ti-notia-korea/ 

 

Γραμμικά σχέδια και σχέδια με dots 

    Πάρτι μασκέ και καρναβάλι σημαίνει μακαρένα, κομφετί και πολύχρωμες σερπαντίνες που στολίζουν κάθε γωνιά και κάθε δρόμο. Φέτος ήρθε η στιγμή που θα στολίσουν και τα νύχια σου με πολύχρωμα γραμμικά σχέδια ή και dots, δίνοντας το εφέ του κομφετί ζωγραφισμένα στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου. Διάλεξε πολύχρωμα και παιχνιδιάρικα χρώματα όπως φούξια, κίτρινο, μπλε και πράσινο και μπες στο πιο καρναβαλικό mood 

     

    https://www.glamour.com/story/confetti-nails 

     

    Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξεις και σε ό,τι χρωματισμούς κινηθείς, από τους πιο neutral και pastel μέχρι τους πιο fancy κι έντονους, keep in mind ότι οι Απόκριες θέλουν ένταση, ζωηράδα και χαρούμενα σχέδια που θα αναβαθμίσουν το μανικιούρ και θα απογειώσουν τη συνολική καρναβαλική σου εμφάνιση. Φυσικά, μπορείς πάντα να τα φέρεις στα μέτρα σου και να διατηρήσεις το άρτιο αποτέλεσμα ακόμη και μετά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.  

    «Que te la pongo, que te la pongo»