Easter mani: Ποια σχέδια να επιλέξεις για το φετινό Πάσχα

Easter mani: Ποια σχέδια να επιλέξεις για το φετινό Πάσχα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήρθε η στιγμή να επιλέξεις το κατάλληλο μανικιούρ για την γιορτή του Πάσχα. Φέτος τα trends θέλουν χρώμα και nail designs που σίγουρα θα λατρέψεις όσο εμείς. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στις προτάσεις που ετοιμάσαμε για σένα. 

#1 Floral nails 


https://www.glamourmagazine.co.uk/article/easter-nails

Μαζί με το Πάσχα έρχεται και η γιορτή της Άνοιξης και τι πιο ιδανικό από το να κοσμήσεις τα νύχια σου με μικρά, διακριτικά floral σχέδια; Από τις κορυφαίες τάσεις στο ημιμόνιμο μανικιούρ για φέτος, αποτελούν τα floral σχέδια με dots τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις, είτε σε μία «καθαρή» βάση, είτε πάνω στο χρώμα της αρεσκείας σου. Κι αν θέλεις να κάνεις level up στην Πασχαλινή σου εμφάνιση, δεν έχεις παρά να προσθέσεις μερικά διακοσμητικά κρυσταλλάκια για αποτέλεσμα που θα κάνει τη διαφορά. 

#2 Egg nails 


Image credit: @PARAGONNAILS 

Όπως ήδη έχεις διαβάσει, ακόμη μία top τάση για φέτος είναι το χρωματιστό γαλλικό, που κλείνει με χρώμα στα tips, αντί του κλασσικού ασβέστη. Στην Πασχαλινή του version σού προτείνουμε να πειραματιστείς με τα χρώματα και να επιλέξεις ένα έντονο, κίτρινο «κλειδώνοντας» με το Top Coat No Wipe - Great Sparkle που θα δώσει το εφέ του «σπασμένου» αυγού, αλλά και λίγη έξτρα λάμψη.  

 

#3 Pastel swirl nails 

Τα pastel χρώματα είναι αδιαμφισβήτητα η πιο αγαπημένη Ανοιξιάτικη επιλογή και ταιριάζουν απόλυτα σε ένα Πασχαλινό μανικιούρ, το οποίο πιθανώς να θέλεις να διατηρήσεις «ήσυχο» και χωρίς πολλές έντονες πινελιές. Trendαρε κι εσύ επιλέγοντας ένα από τα πιο in nail art της φετινής σεζόν, τα swirl nails, τα οποία δίνουν ένα funky χαρακτήρα στο mani σου, επιτρέποντας στην αγαπημένη σου pastel απόχρωση να αναδειχθεί.  


Image credit: @PARAGONNAILS 

Διάλεξε το mani που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τόσο τις δικές σου όσο και των πελατών σου και άσε το αποτέλεσμα να μιλήσει από μόνο του. Είναι βέβαιο πως με τόσες επιλογές εμπνευσμένες από τις πιο σύγχρονες τάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, το φετινό σου Πάσχα θα είναι ξεχωριστό!