Lemon yellow nails: το pastel μανικιούρ στα καλύτερά του

Lemon yellow nails: το pastel μανικιούρ στα καλύτερά του

Μία από τις πιο πρόσφατες τάσεις στο ημιμόνιμο μανικιούρ είναι αυτή των mellow yellow nails, που έχει υιοθετηθεί από πολλούς celebrities και σίγουρα θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας στο Ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό nail look σου.  


Πρόκειται για
pastel απόχρωση του κίτρινου με πολύ γλυκιά και αναζωογονητική εσάνς, που χαρίζει στο ημιμόνιμό σου το χρώμα και την θέρμη που απαιτεί αυτή η εποχή. Είναι ιδανική επιλογή για σταρένιες και μαυρισμένες, από τον ήλιο επιδερμίδες, γεμίζοντας με φως και φρεσκάδα τον χώρο γύρω από αυτά. 

 

Αυτή η pastel και ελαφρώς βουτυρένια απόχρωση του κίτρινου μπορεί να σταθεί τόσο μόνη της σε ένα full in yellow mani, όσο και σε nail arts, με γραμμικά και μη σχέδια, δίνοντας μια πιο παιχνιδιάρικη χάρη στο ημιμόνιμο μανικιούρ.  


@imarninails  

Φυσικά, μη ξεχνάς την πιο hot τάση για φέτος που δεν είναι άλλη από το colorful French mani που, μετά την κατάλληλη βάση, θέλει χρώμα στα tips των νυχιών. Έτσι μπορείς να παίξεις με τα αποχρώσεις και να δημιουργήσεις το πιο ξεχωριστό γαλλικό μανικιούρ, προσθέτοντας την αγαπημένη σου pastel κίτρινη απόχρωση.  

 
https://www.ladylike.gr/beauty/manimonday-6-manikiour-stin-pio-hot-apoxrosi-tou-kitrinou-gia-ti-fetini-anoixi/

Και για τους λάτρεις των πιο extreme εμφανίσεων, σού προτείνουμε να κινηθείς σε μια πιο bold lime και νέον απόχρωση που θα αφήσει εποχή! 

 

https://www.instyle.com/neon-color-nails-8625221 / @THEHANGEDIT / INSTAGRAM