Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: προτάσεις manicure για να τη γιορτάσεις

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: προτάσεις manicure για να τη γιορτάσεις

Αν είχαμε να επιλέξουμε έναν μόνο τρόπο για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, αυτός θα ήταν με μία ολοκληρωμένη περιποίηση των γυναικείων άκρων. Empowering women και τις γιορτάζουμε με τον καλύτερο τρόπο στα καλύτερα…χέρα γι’ αυτό και η ομάδα της ONYX nails ετοίμασε τις πιο in προτάσεις στο manicure για τη φετινή ημέρα της γυναίκας. 

 

1. I can buy myself flowers 

    Δικαίως το έχει τραγουδήσει η Miley, αφού καμία γυναίκα δε χρειάζεται κανέναν να της αγοράζει λουλούδια, πόσο μάλλον όταν τα έχει στα…νύχια της. Μία από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν είναι τo daisy mani με dots που σίγουρα θα λατρέψεις. Το daisy mani αναδεικνύεται υπέροχα σε μία «καθαρή» βάση, που θα διατηρήσει το νύχι γερό και θα τού δώσει την κατάλληλη επιμήκυνση.  

     

     

    2. Women in passion 

      Κι επειδή γυναίκα είναι συνώνυμο του πάθους και της δύναμης, δε γίνεται να παραλείψουμε το διαχρονικό κόκκινο χρώμα. Αυτήν τη φορά όμως σε κάτι πρωτοποριακό που θα αποτελέσει ξεκάθαρη τάση για την Άνοιξη του 2024. Έχεις δοκιμάσει το red skinny French? Αν όχι, ήρθε η στιγμή να γιορτάσεις τη θηλυκότητά σου με τον πιο girl power τρόπο. Εφάρμοσε ένα φλογερό κόκκινο στις -πολύ λεπτές εδώ- άκρες του skinny Γαλλικού σου και γιόρτασε την ημέρα της γυναίκας με τον καλύτερο τρόπο. 

       

       

       

      3. Girls who run the world 

        Γυναίκα και δύναμη πηγαίνουν μαζί, όπως μαζί πηγαίνουν η λάμψη και η θηλυκότητα που χαρακτηρίζουν τα γενναία αυτά πλάσματα! Αυτή η δύναμη περιγράφεται φέτος μέσα από ένα ζεστό  και άκρως σαγηνευτικό χρώμα γεμάτο αίγλη και δυναμισμό. Το Peach Fuzz είναι η απόχρωση του 2024 και δεν έχεις παρά να γιορτάσεις τη μέρα σου, με την Aurora σκόνη της ONYX nails στην απόχρωση 02 Peach που θα δώσει την απόλυτη μεταλιζέ υφή στο μανικιούρ σου. 

         

         

        Η ομάδα της ONYX nails εύχεται χρόνια πολλά σε κάθε γυναίκα που μένει πιστή στις αξίες της και δε σταματά να λάμπει. Αγαπάμε και στηρίζουμε τις γυναίκες, αφού χάρη σε αυτές ο κόσμος μας ομορφαίνει καθημερινά!