Taylor Swift: Ωδή στα πιο iconic nail looks της

Taylor Swift: Ωδή στα πιο iconic nail looks της

Μία από τις πιο επιδραστικές τραγουδίστριες της γενιάς της είναι, αναμφίβολα, η Taylor Swift. Μετράει άπειρες βραβεύσεις και διακρίσεις, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με τα φλας να είναι στραμμένα επάνω της. Και όχι άδικα, αφού πέρα από pop idol, αποτελεί και fashion inspo για τα looks της και τις στιλιστικές επιλογές της, από την κορυφή έως τα…νύχια. 

Πάμε να εξερευνήσουμε όλες εκείνες τις φορές που η διάσημη pop star έλαμψε με το μανικιούρ της και έγινε Νο1 στα trends. 

Fire in red! 

Από τα πιο iconic -ever- μανικιούρ της Taylor, είναι τα κατακόκκινα νύχια σε σχήμα stiletto που επέλεξε για τα γυρίσματα του video clip της “Look What You Made Me Do”. Τολμηρά κι άκρως αισθησιακά ήταν, είναι και θα είναι η πιο διαχρονική επιλογή στο ημιμόνιμο μανικιούρ, πόσο μάλλον φέτος που είναι στο πικ τους τα negative red nails. 

 

 

Peachy in love 

Δεν είναι τυχαίο που η τραγουδίστρια βρίσκεται πάντοτε στην κορυφή, αφού, όχι μόνο δημιουργεί η ίδια τις τάσεις, αλλά φροντίζει να τις τηρεί και κατά γράμμα. Αυτό συνέβη και πριν έναν μήνα, όταν επέλεξε να προσθέσει στο ημιμόνιμο μανικιούρ της το χρώμα του 2024, Peach Fuzz! Ένα χρώμα που σίγουρα γεμίζει τον χώρο με τα πιο aesthetic vibes και φυσικά αποτελεί must της φετινής σεζόν. Η ίδια διάλεξε να δώσει τετράγωνο σχήμα στα νύχια της, ενώ το εμπλούτισε με διακριτικό glitter 

 

 

W for the win 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η pop star έχει διακριθεί για τη μουσική της. Μία από αυτές τις φορές ήταν και στην πρόσφατη απονομή των Grammy Awards, όπου κέρδισε το βραβείο για το Καλύτερο Άλμπουμ του 2024. Η ίδια, ολοκλήρωσε την υπέροχη εμφάνισή της με ένα ολόλευκο creamy mani, το οποίο συνδύασε με ένα ιριδίζον τοπ για το απόλυτο glossy φινίρισμα. Ακόμα μία τάση της φετινής σεζόν! 

 

 

 

Είναι γεγονός πως η Taylor Swift αποτελεί πηγή έμπνευσης, τόσο για τους φανς της, όσο και για τα παγκόσμια πρότυπα της μόδας και της ομορφιάς. Με nail trends που ολοκληρώνουν τις λαμπερές εμφανίσεις της και φυσικά γίνονται πηγή έμπνευσης για τα πιο φρέσκα και in style mani looks που μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ, έχοντας στο πλευρό σου τα καλύτερα χέρια.