Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες για ένα full in red mani

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες για ένα full in red mani

 Η πιο hot κι ερωτική ημέρα του χρόνου έφτασε και μαζί της ήρθε η ώρα να ανανεώσεις το μανικιούρ σου και να μπεις σε Valentine mood. Φυσικά, δεν είσαι μόνος/η σε αυτό, αφού σού ετοιμάσαμε τα πιο in passion mani looks, φυσικά στο χρώμα του κόκκινου.  

Η πιο in τάση για το 2024 είναι αυτή του flash effect με τα ειδικά σχεδιασμένα βερνίκια που αναδεικνύουν τη λάμψη τους υπό του έντονο φως των φλας. Ξεχωριστή επιλογή για special περιστάσεις, όπως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για το απόλυτο flash effect, επίλεξε την απόχρωση 196 Phoenix από τη συλλογή Star Flash της ONYX nails 

Ακόμα μία από τις πιο must τάσεις τις φετινής σεζόν είναι και τα negative red nails που σίγουρα θα ξεχωρίσουν για το μοναδικό τους σχέδιο. Διάλεξε έντονα και φλογερά κόκκινα όπως το 174 Passion Red που σίγουρα θα διεγείρει τις αισθήσεις. 

https://www.whowhatwear.co.uk/red-nail-designs/slide4 

Αν τώρα θέλεις να συνδυάσεις την κλασσική κομψότητα με κάτι πιο μοντέρνο, δεν έχεις παρά να προσθέσεις κόκκινες πινελιές στο κλασσικό Γαλλικό μανικιούρ σου. Πρόσθεσε την απόχρωση 029 Marilyn στις άκρες των νυχιών σου, αντί του κλασσικού λευκού, και θα μας θυμηθείς.  Μπορείς επίσης να παίξεις και με χαριτωμένα nail arts σε σχήμα καρδιάς για εγγυημένη επιτυχία!

 

 

https://www.whowhatwear.co.uk/red-nail-designs/slide4 

Και για τους λάτρεις των πιο σκούρων αποχρώσεων η ομάδα της ONYX nails προτείνει την απόχρωση 104 Mulled Wine σε ένα διαχρονικό μπορντοκόκκινο του κρασιού, που πάντα θα αποτελεί  chic επιλογή. 

 

https://www.glamour.com/gallery/best-valentines-day-nail-ideas 

Όπως κι αν επιλέξεις να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φόρεσε την πιο ερωτική σου διάθεση, πρόσθεσε και την τελευταία πινελιά στο ημιμόνιμο μανικιούρ σου και απόλαυσέ το!   

Happy Valentine’s Day! 

XoXo ONYX nails…